5. Lélekevők, avagy „Gyümölcséről ismerszik meg a fa.”

 

Egyes teóriák szerint két fajta ember létezik, az Ádám-elõtti 'antropoidok' és az ádámi emberek. Az ádámi  ember magasabb tudatot, belsõ ént és lelket kapott a Teremtőtöl. 

 

Az Ádám-elõtti emberfajtának nincs lelke és nincs is lehetõsége, hogy kifejlessze azt. Ezek a más fajta  „emberek”, mechanikusak, nincs belsõ, vagy magasabb énjük, nincs empátiájuk, humanizáló funkciójuk. A szociopaták, pszichopaták, nárciszisták jellemzõivel bírnak. Jézus szerint: 'A ti atyátok az ördög..". 

 

 

Ezek az emberszabású ragadozó gépek tökéletesen véghez tudnak vinni komplex terveket és feladatokat, amelyekkel meg tudják szerezni másoktól, amit akarnak vagy amire éppen szükségük van. A pszichopaták/szociopaták egész élete arról szól, hogy másokat manipuláljanak a saját kényelmük, érvényesülésük, anyagi jólétük és hatalmuk érdekében. Ők az emberiség parazita átkai, mert ahol csak megfordulnak káoszt, lázadásokat, ellentéteket, viszályokat, békétlenséget, korrupciót, romlást, pesszimizmust, veszteségeket és szenvedéseket idéznek elõ manipulatív módon, miközben parazita módon élősködve kifosztanak mindent és mindenkit, akit csak tudnak.

Azok a társadalmak, amik erõs pszichopata befolyás alatt állnak, erkölcsi és nem ritkán gazdasági hanyatlásnak is indulnak. Az ilyen társadalmakban megnövekszik a korrupció, a törvénytelenség, a szociális bűnözés és szervezett bűnözés, a hazudozás, illetve állandósulnak a mesterségesen elõidézett belsõ társadalmi ellentétek és viszályok. 

Ahol pszichopaták vannak hatalmon az állampolgárok adópénzét elsikkasztják aztán a beállt gazdasági csõdért magukat az állampolgárokat okolják, vagy elõidéznek egy polgárháborút, hogy a nagy káoszban lelépjenek a gigászi pénzekkel. A népességeket folyamatosan hazugságokkal etetik a médián és különbözõ propagandákon keresztül.

A szociopata személyiség felismerése és így elszigetelése nem nehéz, csak oda kell figyelni: „Gyümölcséről ismerszik meg a fa.” Nem tudnak hosszú ideg színészkedni, áldozatot vállalni. Előbb vagy utóbb kibukik belőlük az önzés. Csak azt kell figyelni a közösségért vagy önmagáért dolgozik-e valaki? Ideje lenne, hogy az emberek saját soruk felett átvegyék az irányítást és ne legyenek megosztva teljesen hiábavalóan és feleslegesen az állam által rájuk erőszakolt politikai pártok által.  Néhány kivételtől eltekintve megvásárolt, szolgalelkű vezető politikusok játsszák az országokat a globális hatalomra törő pénzügyi pszichopaták kezére, akiknek célja a világ feletti teljes uralom. Hacsak… nem próbálnak az országok megszabadulni a pénzhatalom diktatúrájától.   Az égiek mindenképpen velünk vannak. Jézus bátorító szavai erre a helyzetre: „Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik.” (Mt 10:28) , vagyis a megalomán világuralmi pszichopaták bármilyen kegyetlen öldöklést, népírtást is tartsanak, sosem fognak szellemi győzelmet aratni az egészséges lelkületű emberiség fölött.  Vereséggel fog végződni a mesterkedésük.

Erős, független, önfenntartó  közösségeket kell építeni, ahol az emberek ismerik egymást és tesznek egymásért. Oda nehéz beférkőzni, megosztani. Ahogy Jézus mondja: Aki (egybe) gyűjt velem van, aki szétszór (megoszt) ellenem. 

A jelszó: össze kell kapaszkodni!

- folyt.köv.-

1. Hetkoznapi pszichopatak a1-hetkoznapi-pszichopatak/

2. A pszichopaták agya eltér a normálistól a2-a-pszichopatak-agya-elter-a-normalistol/

3. A pszichopata 13 alapvető tulajdonsága a3-a-pszichopata-13-alapveto-tulajdonsaga/

4. Vége a játszmának - pszichopaták elleni stratégia a4-vege-a-jateknak-pszichopatak-elleni-strategia/

6. Fehérgallér - A hatalmi manipuláció tízparancsolata cms.mentalhigiene.webnode.hu/a6-fehergaller/

7.  Autista - pszichopata cms.mentalhigiene.webnode.hu/a7-autista-pszichopata/

 

8. Pszichopata (éretlen személyiség) párkapcsolata

 

9. Pszichopata szülő

10. Pszichopata gyerek